Business 2 business

Suit Sensation Coorperate Fashion Essentials heeft zich de afgelopen 30 jaar sterk geprofileerd op de Business 2 Business markt. Het brede assortiment, van maatkostuum tot combinaties voor de horeca, zorgt ervoor dat al onze klanten outfits hebben die naadloos aansluiten bij hun profilering. Door het leveren van kwalitatief, hoogwaardige kleding voor zowel dames als heren, weten veel bedrijven de weg naar Suit Sensation te vinden. Onder onze klanten rekenen wij instellingen, taxi- en beveiligingsbedrijven, autodealers, muziekverenigingen, horeca etc.

icoon
  • Jassen

  • Business shirts

  • Colberts

  • Kostuums

  • Trouwen

Deze klanten gingen u voor

Wij zijn trots op onze succesvolle samenwerkingen met gerenommeerde bedrijven, die getuigen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze diensten.

https://suitsensation.nl/wp-content/uploads/2024/01/DAF.png
https://suitsensation.nl/wp-content/uploads/2024/01/EINDHOVEN-AIRPORT.png
https://suitsensation.nl/wp-content/uploads/2024/01/FC-EINDHOVEN.png
https://suitsensation.nl/wp-content/uploads/2024/01/NEFKENS.png
https://suitsensation.nl/wp-content/uploads/2024/01/PHILIPS.png
https://suitsensation.nl/wp-content/uploads/2024/01/UNI-PARTNERS.png
https://suitsensation.nl/wp-content/uploads/2024/03/Brainport-logo.png
https://suitsensation.nl/wp-content/uploads/2024/03/VAN-GERWEN.png
Icoon

Wat kunnen we voor u doen?

Wij begeleiden, vanaf het voorstellen van combinaties “passend” bij uw bedrijf, tot en met de uitlevering van de kleding. Vervanging, leveren van afwijkende maten, borduren van bedrijfslogo, accessoires, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze accountmanager staat klaar om met u in gesprek te gaan en u te helpen met uw vraagstuk. Wij streven ernaar om een op maat gemaakt voorstel te creëren dat perfect aansluit op uw zakelijke doelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk overleg en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij het bereiken van succes.