Best for the best

Contact

Onze merken

House of Cavani

Met de kleding van House of Cavani brengt U Uw outfit tot leven. Kies voor een standaard maatpak of kies een uitsprekende print waarmee U een echt statement kunt maken. House of Cavani staat bekend om de brede collecties met moderne kleding voor de man, hierdoor is er voor iedere man een mooi pak te vinden.

Presly & Sun

De collectie van Presly & Sun zit vol met iconische kleding voor mannen. Jarenlang heeft Presly & Sun meegekeken en geleerd van grote voorbeelden. Hierdoor kan Presly & Sun nu een collectie aanbieden die zowel kwalitatief als stijlvol is voor de man. Ook de accessoires van Presly & Sun zijn van de beste kwaliteit.

Presly-and-sun-3

Pierre Cardin + Mix & Match

De Mix & Match mogelijkheid van Pierre Cardin is heel handig. Doordat je de pantalon en de colberts apart kunt kopen, ben je niet gebonden aan één maat. alle producten zijn  los geprijsd en de maten zijn hierdoor vrij kiesbaar per kledingstuk. Pierre Cardin is een van de bekendste merken over de hele wereld. Standaard broeken van Pierre Cardin, zijn de Deauville en Lyon. De broeken van Pierre Cardin gaan lang mee door de hoogwaardige kwaliteit van de broeken. De broeken zitten erg comfortabel waardoor ze voor iedereen draagbaar zijn. Het dragen van de broek kan casual maar zeker ook zakelijk door er een overhemd of een colbert aan toe te voegen.

Keep in touch

Voor vragen of andere zaken, wijzen wij u graag door naar onze contactpagina!

Tom Tailor

Tom Tailor.

Basispullovers in 100% katoen, een perfecte pasvorm en altijd in basiskleuren én actuele kleuren aanwezig.

Per stuk €29.99.  Altijd per 2 stuks voor de aanbiedingsprijs van €50.-